پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۲۲

در سالگرد قیامهای عربی رخ داد؛

خودسوزی یک فروشنده الجزایری / شعله ور شدن اعتراضات در "تیارت"

خودسوزی یک فروشنده الجزایری / شعله ور شدن اعتراضات در "تیارت"

رسانه های الجزایر از شعله ور شدن اعتراضات در شهر تیارت این کشور پس از خودسوزی یک فروشنده دوره گرد در این شهر خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الخبر چاپ الجزایر، در پی خودسوزی یک فروشنده دوره گرد الجزایری پس از جلوگیری از کسب و کار وی در شهر تیارت اعتراضات در این شهر آغاز شد.

در حال حاضر بسیاری از نیروهای امنیتی الجزایر در مرکز شهر تیارت مستقر شده اند و تحرکات مردمی را زیر نظر دارند.

این فروشنده دوره گرد بر اثر شدت سوختگی به بیمارستانی در شهر وهران منتقل شده و این در حالی است که مسئولان بیمارستان از ورود خبرنگاران به بیمارستان برای مصاحبه با فروشنده دوره گرد جلوگیری می کنند.

گفتنی است پس از خودسوزی "محمد بوعزیزی" جوان تونسی در 17 دسامبر 2010 که سرآغاز قیام های عربی بود اعتراضات مردمی در الجزایر نیز به علت فقر، بیکاری و مشکلات معیشتی در نیمه دوم ژانویه 2010 آغاز شد و تاکنون 12 شهروند الجزایری در اعتراض به اوضاع اقتصادی نابسامان این کشور خود را به آتش کشیده اند.

کد خبر 1518649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha